• Βιογραφικό

  Μαιευτήρας Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαστού

 • Ο γιατρός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Αργότερα το 2004 έλαβε τον Τίτλο της Ιατρικής του Ειδικότητας στην Μαιευτική Γυναικολογία.


  Ο κ. Παππάς είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ το θέμα διατριβής του ήταν: «Διάγνωση της κολπίτιδας με τη χρήση μοριακής τεχνικής σε σύγκριση με τις κλασικές μεθόδους» το οποίο βαθμολογήθηκε με «Αριστα».


  Επαγγελματική σταδιοδρομία
  Ο κ. Παππάς εργάστηκε το 2004 ως Ιατρός του Κέντρου Μαστού στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και συγκεκριμένα στο Μιλάνο στην Μαστολογική Κλινική, Istituto Europeo di Oncologia ( ΙΕΟ), Fondazione Umberto Veronesi.


  Από το 2005-2006 εργάσθηκε στο τμήμα Μαστολογίας του ΙΕΟ (εξωτερικά ιατρεία , κλινική, χειρουργεία και ογκολογικά συμβούλια) και παρακολούθησε το κύκλο σπουδών του Master 2ου επιπέδου στη Μαστολογία (διάρκειας 1ος έτους) του Πανεπιστημίου του Μιλάνου όπου και έδωσε τις τελικές εξετάσεις.


  Εκείνη την χρονική περίοδο μετέβη στο Μιλάνο με εκπαιδευτική άδεια από το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο στο οποίο προσλήφθηκε από το 1998 και εργάζεται έως και σήμερα αρχικά ως Ιατρός για τις ανάγκες των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών του ΚΕΕΛΠΝΟ και μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του ως γυναικολόγος, στην αντιμετώπιση μαιευτικών και γυναικολογικών προβλημάτων HIV οροθετικών ασθενών.

   
  Από το Μάιο του 2009 εργάζεται με πλήρη καθήκοντα ως Υπεύθυνος Ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Κύησης στο Μαιευτήριο “ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”.

   
  Ο γιατρός ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.


  Σεμινάρια
  Πρόσφατες Διαγνωστικές Μέθοδοι Παθήσεων του Μαστού Π.Γ.Ν.Αθηνών "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ( Ιούνιος 2000)


  Προσκεκλημένος Ιατρός στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου "St.Johannspital", SalzburgAustria (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2000)


  Emergency Obstetrics course – Bristol,U.K (Απρίλιος 2002)


  Repair of third degree tear- London,U.K (Οκτώβριος 2002)


  Basic Laparoscopy and Hysteroscopy course - Guilford,U.K (Νοέμβριος 2002)


  Φροντιστήριο Μαστογραφίας (9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας, Αθήνα , Φεβρουάριος 2005)


  Φροντιστήριο Μυκητολογίας ( 1ο πανελλήνιο συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Μυκητολογίας – Αθήνα 2005)


  Training and updating course in Senology and Oncology Alumi Club( Breast Milan Congress Ιούνιος 2006)


  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Απεικόνισης του Μαστού (CMEcredits) Αθήνα 2006


  1st INTERNATIONAL Hands on Course Single Acess Minimally Invasive Surgery and ANIMAL LAB (Αθήνα 2009)


  Κλινικό φροντιστήριο « Αποκατάσταση των ρήξεων του σφιγκτήρα του πρωκτού» (Αθήνα 2010)


  Συμμετοχές σε διεθνή, πανευρωπαικά και ελληνικά συνέδρια.
  Μέλος Επιστημονικών Εταιριών


  Αντεπιστέλλον μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜΣ) από τον Οκτώβριο του 2006


  ESCMID “Infections diseases in pregnant women, fetuses and newborn”, Bertinoro University, 2010
   
  Ανακοινώσεις


  Σύγκριση των αποτελεσμάτων του paptest και κολποσκοπικών ευρημάτων σε γυναίκες με H.P.V.λοίμωξη (4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας Αθήνα, Μάρτιος 2002)


  Παράγοντες κινδύνου στην ενδοεπιθηλιακή νεοπλασία του τραχήλου της μήτρας (4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ογκολογίας Αθήνα, Μάρτιος 2002)


  Αξιολόγηση της μοριακής τεχνικής AFFIRMVPIII γιά τη διάγνωση της κολπίτιδας από Candida. (7ο πανελλήνιο συνέδριο λοιμώξεων Αθήνα, Φεβρουάριος 2005


  Evaluation of Affirm VPIII test in the detection and indentification of vaginitis/vaginosis due to Gardnerella vaginalis and Candida, (15th Mediterranean Chemotheratic Congrres – Catania, Italy, June 2006)


  Βραβείο καλύτερης ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ για την εργασία με τίτλ飼Περιγεννητική αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης . Ανάλυση 20 περιστατικών της Κλινικής μας και ανασκόπιση της βιβλιογραφίας » (8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής)


  Δημοσιεύσεις


  Petrikkos G, Makrilakis K, Pappas S. Affirm VPIII in the detection and identification of Candida species in vaginitis. Int J Gynaecol Obstet 2007;96(1):39-40


  Pappas S, Makrilakis K, Anyfantis I, Mitroussia-Ziouva A, Hadjisoteriou M, Petrikkos G. Clinical evaluation of Affirm VP III in the detection and identification of Bacterial vaginosis. J Chemother 2008;20:764-765


  Kassioni SpiridoulaPappas Stefanos , Vlachadis Nikolaos , Valsamidi Irene,Stournaras Stamatis , Nousia Konstantuina , Farmakides George. HIV infection in pregnancy: Analysis of 20 casesHJOG 2014 ;13(2):40-44


  Kassioni Spiridoula, Pappas Stefanos , Vlachadis Nikolaos , Valsamidi Irene , Stournaras Stamatis , Nousia Konstantina ,Farmakides George.

  All Posts
  ×
  ×
  Privacy Policy
  Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:
  
  Στα πλαίσια της διαχείρισης της ιστοσελίδας επεξεργάζονται τα εξής προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη /χρήστη: το ονοματεπώνυμο , το προσωπικό τηλέφωνο /κινητό , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , στοιχεία τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της ιστοσελίδας και ειδικότερα την επαφή με το επισκέπτη /χρήστη από την πλευρά του διαχειριστή της ιστοσελίδας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος .
  
  Συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα εν λόγω άτομα μας τα προσφέρουν οικειοθελώς . Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετίζονται με την υγεία λόγω και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας και μόνο για να μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση για να είμαστε στη θέση να δώσουμε τεκμηριωμένες , επιστημονικές και αξιόλογες απαντήσεις στα ερωτήματα σας .    
  
  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας 
  
  Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας , εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.
   
  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  
  Ο διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας  συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.
  Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.
  Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
  
  Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας;
  Τα δικαιώματα τα οποία σας παράσχει η κείμενη νομοθεσία είναι :
  •	Ανάκληση συναίνεσης
  •	Αίτημα πρόσβασης
  •	Διόρθωση προσωπικών δεδομένων
  •	Διαγραφή προσωπικών δεδομένων
  •	Περιορισμός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα φορητότητας προσωπικών δεδομένων
  •	Αμφισβήτηση της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία προφίλ
  Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή . 
  
  Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση reputation.gr@gmail.com